10 Kjappe: Fanny Andersen

Postet onsdag 22. mars 2017

Fanny Andersen
Fanny Andersen prater om blant annet Astrid S, Frank Ocean, hockeysveis og det å kjøre båt over til Nøtterøy etter en lang dag/natt på Slottsfjellfestivalen.

Hvem er du og hva gjør du i det vi kaller det norske musikklandskapet?
Jeg er Fanny Andersen og enn så lenge har jeg kun gitt ut en låt I en litt edm/house vibe, men det jeg har gjort i det siste i studio er vel mer elektro pop som vipper over til det litt mørkere vil jeg si. Synes alltid det er vanskelig å definere min egen musikk, for det lydbilde forandrer seg alltid fra hvilket humør jeg er i. Kan komme inn i studio å si “JEG VIL LAGE EN SUPER RAR FLUME ISH LÅT SOM ER SYKT HARD”, og neste dag vil jeg ha noe helt nede med bare “organiske” instrumenter.

Hvis du kunne velge et band eller en artist i Norge som skal oppleve stor suksess i nær framtid, hvem ville du valgt og hvorfor?
Astrid S og Julie Bergan. Selv om begge har oppnådd helt sjukt mye suksess allerede ønsker jeg de all suksess i hele verden!! Det er ingen som fortjener det mer.

Hvilke låter er du hekta på for tiden?
Har faktisk slitt med å høre på ny musikk i det siste fordi jeg driver så mye musikk at jeg ikke greier å holde følge, haha. Men Astrid S – «Breathe» er jo helt amazing. Ellers hører jeg alltid på channel orange albumet til Frank Ocean ca hver eneste dag. Love of my life.

Finn fram en musikkvideo du elsker og fortell hvorfor.
Første jeg kommer på er Taylor Swift – “Blank Space”. Elsker jo 1989 albumet (hehe) og synes den videoen er så sykt bra. Dyster, rar og akkurat passe crazy.

Ja, begrepet er ganske teit, men hvis du måtte dra fram noe, hvem eller hva er din musikalske guilty pleasure og hvorfor digger du det?
Hm. Som jeg nevnte i stad har jeg en utrolig stor kjærlighet for Channel Orange albumet til Frank Ocean. I tillegg til det kan jeg alltid høre på Veronica Maggio “Handen i fickan fast jag bryr mig» og det finnes ikke ett album som gir meg mer ro I sjela enn Souled Out – Jhene Aiko. Har en skikkelig greie for å høre ett album fra start til slutt, liker det formatet så godt, så kanskje det er min guilty pleasure?

Hva er den siste skiva du kjøpte?
OJ, det er sykt lenge siden. Hvis jeg ikke husker helt feil må det ha vært Robyn – Body Talk.

Grav frem et albumcover du elsker og fortell hvorfor.
Karpe Diem – Aldri solgt en løgn. Fordi Chirag som støvsuger selger og Magdi som telefonselger. Og ganske genial idé sammen med tittelen!

Karpe Diem - Aldri solgt en løgn

Beste hårsveis noensinne og hvorfor?
Please få hockeysveis på trenden igjen, for en legendarisk sveis.

Hva er ditt beste festivalminne?
Må ha vært da jeg og noen venner kjørte båten over til Nøtterøy etter en lang dag/natt på Slottsfjell, og det var soloppgang og vi danset til Sorry av Justin Bieber og levde livet. Det er ett skikkelig fint minne.

Siste spørsmål nå, hva syns du man bør man glede seg til i tiden som kommer?
Tror det kommer mye kul musikk fremover. Også kommer også sola snart <3 Det gleder jeg meg veldig til!