10 Kjappe: Håkon Brunborg Kjenstad

Postet fredag 24. mars 2017

Håkon Brunborg Kjenstad // Foto: Linea Bancel
Håkon Brunborg Kjenstad fra Panda Panda, Østfrost og soloprosjektet Magic Mirror om blant annet Warren G, Mew sin konsert på Øyafestivalen 2009 og sitt forhold til  “What Do You Mean” av Justin Bieber.

Foto: Linea Bancel

Hvem er du og hva gjør du i det vi kaller det norske musikklandskapet?
Heisann! Jeg heter Håkon Brunborg Kjenstad og spiller i bandene Panda Panda og Østfrost. Når jeg ikke gjør det, lager jeg musikk til sideprosjektet mitt Magic Mirror(som nettopp har gitt ut første singel!!). Ellers fungerer jeg som potet i forskjellige andre band når jeg har tid.

Hvis du kunne velge et band eller en artist i Norge som skal oppleve stor suksess i nær framtid, hvem ville du valgt og hvorfor?
Da vil jeg trekke fram Tobi’s World, soloprosjektet til min venn Tobias Pfeil. Han har forøvrig gitt ut en plate som er kjempefin!

Hvilke låter er du hekta på for tiden?
Jeg hører masse på “Ivy” av Frank Ocean for tiden! Alex G sin siste singel “Bobby”, gjør at jeg gleder meg skikkelig til plata som kommer til våren. “Problem” av Hovvdy er også verdt å sjekke ut!

Finn fram en musikkvideo du elsker og fortell hvorfor.
Warren G med «Regulate», fordi ingen noensinne har vært så kule som i den videoen.

Ja, begrepet er ganske teit, men hvis du måtte dra fram noe, hvem eller hva er din musikalske guilty pleasure og hvorfor digger du det?
Jeg elsker/hater “What Do You Mean” av Justin Bieber, og har hørt den ca en million ganger, kun når ingen andre er i nærheten. «Body Talk» av Robyn pleide å være en guilty pleasure, men nå er den 100% pleasure!

Hva er den siste skiva du kjøpte?
Jeg kjøpte nettopp den siste skiva til Grandaddy, og likern veldig godt!

Grav frem et albumcover du elsker og fortell hvorfor.
Jeg elsker coveret til «Faen Kaja» av Kaja Gunnufsen, fordi jeg ikke klarer å la være å smile når jeg ser det.

Kaja Gunnufsen - Faen Kaja

Beste hårsveis noensinne og hvorfor?
Billy Ray Cyrus på 90tallet! Hockey, sleik og piggsveis på en gang.

Hva er ditt beste festivalminne?
Mew på Øya i 2009!

Siste spørsmål nå, hva syns du man bør man glede seg til i tiden som kommer?
Sommer først og fremst!