10 Kjappe: Hasta

Postet fredag 6. januar 2017

Hasta (foto: Jonathan Vivaas Kise)
Den unge og svært lovende produsenten Hasta om blant annet Finnebassen, Van Halen – «Jump» og Justin Vernon sine fascinerende danseferdigheter.

Foto: Jonathan Vivaas Kise

Hvem er du og hva gjør du i det vi kaller det norske musikklandskapet?
Først og fremst er jeg jo Thomas, men alle kaller meg Hasta – 19 år gammel gutt fra Telemark som er elsker å være kreativ og lage musikk.

Hvis du kunne velge et band eller en artist i Norge som skal oppleve stor suksess i nær framtid, hvem ville du valgt og hvorfor?
Da ville jeg valgt Finnebassen, jeg syns at låtene er så utrolig bra, og det kommer mye følelser frem i meg når jeg hører på musikken hans.

Hvilke låter er du hekta på for tiden?
Er heeelt hekta på Jamiroquai – «Morning Glory» om dagen og ikke minst Mumdance remixen til Mura Masa sin «Love$ick».

Finn fram en musikkvideo du elsker og fortell hvorfor.
Francis and the Lights – «Friends”. Det er alltid like gøy å se Justin Vernon danse, ekstra pluss for den uoversiktlige koreografien.

Ja, begrepet er ganske teit, men hvis du måtte dra fram noe, hvem eller hva er din musikalske guilty pleasure og hvorfor digger du det?
Hmmmm, jeg vet ikke om det er en guilty pleasure, MEN “Jump” av Van Halen eller «Blue Monday» av New Order. Mer catchy synth skal man lete lenge etter!

Hva er den siste skiva du kjøpte?
Lone “Levitate”. Kjempefint album <3

Grav frem et albumcover du elsker og fortell hvorfor.
Det kommer kanskje ikke som en bombe for noen, men jeg må nok gå for Pink Floyd – The Dark Side of The Moon, jeg har altfor mange personlige minner og følelser knyttet til selve bildet, ikke minst sporene!

pink-floyd-dark-side-of-the-moon-album-cover

Beste hårsveis noensinne og hvorfor?
Justin Timberlake sin infamous Noodle haircut, får veldig lyst på nudler hver gang jeg ser et klipp eller et bilde av sveisen.

Hva er ditt beste festivalminne?
Har altfor få bra festivalminner for å være 100% ærlig, men Slottsfjell 2016 var utrolig gøy, mye bra folk og flinke artister.

Siste spørsmål nå, hva syns du man bør man glede seg til i tiden som kommer?
Man bør glede seg til Twin Peaks, Blade Runner 2049. Jeg personlig gleder meg til å slippe ny musikk, en litt mer ærlig side av meg selv denne gang, det synes jeg alle bør glede seg til 🙂