Låt: JNS – «Gråter Uten Tårer»

Postet mandag 13. mars 2017

JNS // photo: Emma Sukalic
JNS gråter uten tårer på sin første sololåt i 2017.

Foto: Emma Sukalic

JNS har svevd rundt i det norske rap/rnb-gamet en stund nå. Tilbake i 2014 slapp han albumet Drømmen & Virkeligheten, et sterkt album med en fot i det nevnte gamet og en fot på god vei inn gjennom pop-døra. I løpet av årene mellom albumet og nå har JNS jobbet både i kulissene og i spotlighten. I produsentstolen har han en rekke bangers bak seg, med Unge Ferrari & Tomine Harket sin «Hvis Du Vil» som et åpenbart høydepunkt.

Samtidig som han har jobbet med det nevnte tospannet og folk som Kaveh, Izabell og Dreamon har han også fortsatt å pushe seg selv som soloartist. Låter som «D»«20 000» og «Mandag» fra 2016 og den svære bangeren «Shigoto m/Makko Makeba» fra 2015 har vært med på å posisjonere JNS som en av landets beste og mest smakfulle leverandører innen symbiosen rap/rnb/pop.

Nå er JNS ute med «Gråter Uten Tårer», hans første singel for 2017. En låt som tydelig viser at JNS fremdeles har en drøss med sterke låter i seg. «Gråter Uten Tårer» flyter sømløst fra sterke vers til hook/refreng på en måte som gjør at omtrent hver linje inviterer til allsang. JNS fortsetter å imponere med låtene han skriver for seg selv, samtidig som han markerer seg som en av landets mest interessante produsenter inn mot Spellemann-kategorien Urban.

– Roger Hansen