Låtpremiere: Wonder The Boy – «Loving U»

Postet søndag 18. juni 2017

Wonder the boy
For et år siden dukket det opp en ung, lovende rapper i den norske musikkfloraen, hør Wonder The Boy sin gjennomgang av oppturene og sine interne følelser på sin nye låt «Loving U».

Det er ganske så nøyaktig ett år siden Wonder The Boy ga ut Wonderland, debut-EPen som resulterte i konserter på Trondheim Calling, by:Larm og en plass i programmet til årets utgave av Slottsfjellfestivalen. Ved siden av disse karrierestegene har Wonder The Boy fortsatt å gi ut spennende musikk gjennom singler som blant annet «Cold» og «That’s Just The Truth», begge sammen med kompisen Mano. Nå kickstarter Wonder The Boy sitt neste år som artist med låten «Loving U», hvor han ser både fremover, bakover og på seg selv akkurat nå.

Wonder The Boy selv sier følgende om «Loving U»: «Låten er rett og slett masse tanker om alt som har skjedd siden jeg ga ut Wonderland. Førsteverset feirer prestasjonene og alt det kule, mens andreverset går litt mer inn i sinnstilstanden min. Da jeg slapp Wonderland og gjennom hele tiden jeg lagde EP’en var jeg på at veldig rart sted i livet og hadde ikke helt kontroll på følelsene mine eller min egen mentale helse, noe folk sikkert har merket hvis de hørte på tekstene. Akkurat nå er jeg på et mye bedre sted i livet, selv om jeg fortsatt vingler litt noen ganger. Er vel egentlig det jeg prøver å illustrere i låta.»

«Loving U» beveger seg i et sonisk landskap som Wonder The Boy kler svært godt, en slags hybrid av gamle, sjelfulle rap-produksjoner og det artister som Duckwrth og Chance The Rapper lefler med. Et sterkt første avsnitt i Wonder The Boy sitt andre kapittel i hans musikalske karriere. Ta en lytt under og få med deg Wonder The Boy sine neste skritt på hans Facebook.

– Roger Hansen