NMHD Mix: Bendik Baksaas

Postet onsdag 16. september 2015

NMHD mix - Bendik Baksaas
Hør den kompromissløse NMHD Mixen Bendik Baksaas spilte inn i kjelleren på Revolver hvor både fuglelyder fra Lake Nakuru i Kenya og tunge, tunge house-rytmer får vist seg frem.

Foto: Jan Tore Eriksen

Bendik Baksaas er en Oslo-basert dj og musiker som har boblet på min radar helt siden EP-utgivelsen The Shape of Beats to Come tilbake i 2012. I 2015 har han vokst til å bli både flinkere og større enn i 2012. Med tilknytning til Diskorama, et plateselskap med base i Oslo hvor han deler spotligheten med blant annet Mathias Stubø, Ralph Myerz, Kimichi og Kappekoff.

Nå har han lagd en NMHD Mix som omfavner den tyngre og mer kompromissløse siden av hans preferanser innen klubbmusikk.

Dette har Bendik Baksaas selv å si om mixen: «Jeg spilte inn mixen i kjelleren på Revolver klokka fire på en onsdags ettermiddag. Noen hadde flytta ut av leiligheten sin og satt alle tinga sine der, så dansegulvet var fult av pappesker, skiver, lamper og undertøy. Eneste tilhører var Kjetil Jerve som satt og gjorde kontorarbeid, så jeg ble inspirert til å spille inn en kompromissløs klubbmix. Tok utgangspunkt i all dansemusikken jeg har hørt mye på i det siste og bænga løs. Fuglelydene i introen er fra Lake Nakuru i Kenya.»