Nyheter: Vil du bidra til NYMUSIKKHVERDAG?

Postet fredag 1. februar 2013

NMHD - logo facebook
Hvis du har den herlige kombinasjonen flink og kul så vil jeg gjerne komme i kontakt med deg.

Ja, nå har dagen kommet. Dagen hvor jeg strekker ut hånden og håper at noen kule og flinke folk velger å gi meg en high-five og blir med på å gjøre NYMUSIKKHVERDAG til en enda kulere nettside. Jeg har holdt på med dette her helt alene siden 26. mars 2010. Det nærmer seg to hundre anmeldelser og helt vilt mange låter av omtrent like mange forskjellige band/artister har vært innom bloggen.

Nå syns jeg det er på tide å slippe andre mennesker inn i varmen. Jeg vil gjøre NYMUSIKKHVERDAG til noe enda større enn det siden allerede er. Jeg vil ikke ha tusen forskjellige bidragsytere, en liten håndfull mennesker er nok. Hvis du er god med tastaturet eller dyktig med et kamera så vil jeg gjerne høre fra deg.

Jeg er en jævla kresen fyr, men hvis du tror du har det som trengs så ta kontakt. Sammen blir vi best og så videre, du har hørt den regla der før. Jeg er som nevnt tidligere bare en fyr som har en blogg som ser ganske så seriøs ut, så hvis du blir med på laget så er det såkalt frivillig arbeid.

Det jeg leter etter:
Skribenter til anmeldelser og intervjuer

Fotografer til konsertfoto osv

Ta kontakt på nymusikkhverdag@gmail.com hvis dette høres ut som noe du vil være med på! Kult hvis du bruker «søknad NYMUSIKKHVERDAG» i emnefeltet, da blir alt enkelt å holde styr på for meg.